يه چيزايي كه فكر شم نمي كني

کامپیوتر یکی از شگفتی های فناوری مدرن است . در این مقاله شرح استفاده های مختلف انسان مدرن را از کامپیوتر بررسی می کنیم .

 

کامپیوتر رومیزی

pc

کامپیوتر چیست ؟

کامپیوتر یک دستگاه الکترونیکی است که به طور موثری برای اجرای نرم افزارها طراحی شده است . کامپیوتر از دوبخش سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده . در کامپیوتر ها عموماً فرایند ورود اطلاعت به وسیله صفحه کلید و موس انجام میشود و دستگاهای خروجی شامل مانیتور و چاپگرها می باشد . کامپیوترها دارای اندازه های بسیار متفاوتی هستند و همینطور از لحاظ سرعت دارای برد بسیار زیادی هستند . امروز کامپیوتر ها به یکی از کالاهای ضروری در جهان تبدیل شده اند که میلونها نفر در سراسر جهان از آنها استفاده می کنند.

 

با استفاده از کامپیوتر چه کارهایی می توان کرد ؟

  • واژه پرداز : یکی از استفاده های رایج کامپیوتر استفاده از آن به عنوان یک واژه پرداز است .بااستفاده از نرم افزارهای واژه پرداز شما میتوانید اشتباهات املایی یک متن را به سرعت تصحیح کنید . اگر محتویات یک سند تکراری باشد می توانید از امکان کپی استفاده کنید و به راحتی اسناد را چاپ و منتشر کنید . و همان طور که میدانید خواندن یک سند چاپی به وسیله نرم افزار word تولیدشده بسیار راحت تر از خواندن یک سند دست نویس است . شما حتی به راحتی میتوانید تصاویر را به به نوشته خود اضافه کنید .
  • آنلاین : با کامپیوتر شما میتوانید به شبکه جهانی متصل شوید . با این اتصال فهرست مطالبی که در اختیار دارید بیشتر از هر کتابخانه ای در جهان است . یک کامپیوتر می تواند حجم بسیار زیادی از اطلاعات را در خود ذخیره کند با این ویژگی که به شما امکان دسترسی سریع و آسان به این اطلاعات را می دهد . از طریق ایمیل شما می توانید با یک نفر در هزاران کیلومتر دورتر ظرف چند ثانیه ارتباط برقرار کنید ویا با استفاده از نرم افزارهای چت با چندین نفر در سراسر دنیا یک ویدیو کنفرانس داشته باشید .
  • صوت و تصویر : صداو تصویر به راحتی توسط کامپیوتر ساخته و ویرایش می شوند . دیگر برای ساختن آهنگ یک فیلم نیاز به هزینه چند هزار دلاری تجهیزات و سایل صدا گذاری نیست . یک مهندس گرافیک می تواند از کامپیوتر برای ساخت فیلمهای کوتاه یا بلند و یا حتی ساخت مدلهای سه بعدی استفاده کند . هر کس که دارای یک کامپیوتر است می تواند در زمینه تولید رسانه ها فعالیت کند . جلوه های ویژه در فیلم های علمی تخیلی به وسیله کامپیوتر تولید می شوند .
  • نشر رومیزی : با استفاده از نشر رومیزی شما هم اکنون می توانید طرح بندی برای چاپ یک کتاب کامل را بر روی رایانه خود شروع کنید .
  • کامپیوتر در پزشکی : کامپیوتر می تواند بیماری شما را تشخیص دهد و راه درمان آن را به شما بیاموزد . با استفاده از نرم افزارهایی که از تصویر برداری مقناطیسی رزنانسی استفاده می کنند کامپیوتر می تواند به برسی ارگانهای داخلی بدن انسان بپردازد . نرم افزارهایی وجود دارند که به پزشکان در عمل های جراحی کمک می کنند همین طور از کامپیوتر ها برای نگه داشتن اطلاعات بیماران استفاده می شود .
  • محاسبات ریاضی : با تشکر از کامپیوتر برای سرعت انجام بیش از یک میلیون محاسبه در ثانیه ما می توانیم پیچیده ترین محاسبات ریاضی را انجام دهیم .
  • بانک : امروزه تقریباً تمامی معاملات مالی در بانکها توسط نرم افزارهای کامپیوتری انجام می شود . به راحتی ، با سرعت و امنیت .
  • سفر : میتوانید بلیت هواپیما ، قطار و هتل را به صورت آنلاین رزرو کنید .
  • مخابرات : از نرم افزارها به طور گسترده ای در مخابرات استفاده می شود . مانند گوشی های همراه .
  • دفاع : تقریباً در هر سلاحی نرم افزاری تعبیه شده است . ازنرم افزارها برای کنترل پرواز و هدف قرار دادن موشکهای بالستیک استفاده می شود . حتی کنترل دسترسی به بمب های اتمی نیز به وسیله نرم افزارهاست .
  • آموزش الکترونیک : بجای استفاده از کتاب می توان از نرم افزارهای آموزشی استفاده کرد .
  • آزمون های آنلاین : شما میتوانید به صورت آنلاین در آزمون ها شرکت کنید . واز نتایج آزمون نیز به صورت آنلاین مطلع شوید .
  • کامپیوتر در کسب و کار : در مغازه ها و سوپرمارکت ها می توان با استفاده از نرم افزارهای حسابداری به راحتی به مشتری صورت حساب ارائه داد ، به محاسبه سود و زیان پرداخت و حتی به وسیله نرم افزارهای هوشمند می توان روند آینده سود و زیان فروشگاه را برسی کرد . به وسیله نرم افزارها می توان به فروش آنلاین اجناس به طور کاملاً خودکار پرداخت .
  • ازدواج : به وسیله سایت های همسر یابی می توانید ذوج مورد علاقه خود را بیابید.
  • اخبار : وبسایت های زیادی وجود دارد که می توانند شما را از آخرین اخبار دنیا با خبر کنند .
  • رباتیک : رباتها توسط نرم افزارها کنترل می شوند .
  • ماشین لباسشویی : اعمال آنها توسط نرم افزار کنترل می شود .
  • ماکروفر : آنها با نرم افزار اداره می شوند .
  • برنامه ریزی و زمان بندی : نرم افزار را می توان برای ذخیره اطلاعات تماس ، تولید زمانبندی ، قرار ملاقات ها و …. مورد استفاده قرار داد .
  • اقتباس از آثار ادبی : از نرم افزارمی توان باری بررسی محتوا برای سرقت ادبی استفاده کرد .
  • کارت پستال : میتوانید برای دوستان خود به مناسبت های مختلف کارت پستال بفرستید .
  • ورزش : برای تصمیم گیری در باره انجام درست حرکات ورزشی میتوان از نرم افزارها کمک گرفت . نرم افزار هایی نیز باری کنترل اعضای مصنوعی در افراد دارای نقص عضو ساخته شده اند .
  • پیش بینی آب و هوا : از ابر رایانه ها برای پیشبینی وضعیت هوا استفاده می شود .

امروزه کامپیوتر در هر جنبه ای از زندگی بشر نفوز کرده است  . این فناوری انقلابی است که در واقع یک بخشش برای نژاد انسان است و نمی توان جهان را بدون آن تصور کرد.




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

لوتوث در ابتدا توسط شرکت مخابراتی سوئدی اریکسون به عنوان یک فن آوری بیسیم کم مصرف برای برد های کوتاه که می توانست برای ایجاد شبکه های بیسیم شخصی مورد استفاده قرار گیرد ارائه شد و به سرعت مورد تأیید و استفاده دیگر شرکت ها قرار گرفت . به عبارت دیگر تکنولوژی بلوتوث با استفاده از تراشه های رادیویی که در دستگاه های الکترونیکی کارگذاشته شده اند می تواند اقدام به تبادل اطلاعات با دستگاهای دیگری که از همان فرکانس رادیویی استفاده می کنند بپردازد بنابر این تمامی دستگاه های الکترونیکی دارای این فن آوری را مانند تلفن های همراه ، لپ تاپ ، دوربین های دیجیتال ، پرینتر ، تجهیزات صوتی ، و غیره را می توان بدون استفاده از  کابل به یکدیگر متصل کرد .

نام بلوتوث از یک پادشاه وایکینگ دانمارک در قرن ۱۰ به نام هارالد Blatand گرفته شده است که ترجمه آن در اینگلیسی به صورت بلوتوث است .

شرح مختصری از فناوری بلوتوث

شبکه بلوتوث از فرکانس رادیویی ۲٫۴۵ گیگاهرتز استفاده می کند که یک فرکانس آزاد است و توسط اجاقهای مایکروویو ، تلفنهای بیسیم و شبکه های Wi – Fi  هم مورد استفاده قرار می گیرد . اما یکی از توانایی های بلوتوث اجتناب از تداخل سیگنالهای رادیویی بلوتوث با دیگر فرکانسها در هنگام انتقال داده هاست . برد دستگاه های بلوتوث معمولا ۳۲ فوت یا به عبارتی ۱۰ متر است و سرعت انتقال در حدود ۳۰۰ کیلوبیت بر ثانیه است .(باوجود این برد دستگاه های بلوتوث بسته به قدرت آن می تواند از یک متر تا ۱۰۰ متر باشد )

همچنین امواج بلوتوث توانایی عبور از دیوار را نیز دارد . به همین دلیل بلوتوث به یکی از راه های کارامد برای اتصال دستگاه های مختلف به هم دیگر بدون استفاده از سیم بدل شده است . از دیگر مزایای این تکنولوژی می توان به کم هزینه بودن ، استفاده کم از انرژی ، پیچیدگی کم قدرت زیاد آن اشاره کرد .

شبکه های بلوتوث به راحتی می توانند دستگاه هایی را که دارای بلوتوث می باشند و در محدوده آنها قرار دارند را تشخیص داده و به صورت خودکار با آنها ارتباط بر قرار کنند .

با استفاده از بلوتوث می توان شبکه ای ایجاد کرد که تعدادی دستگاه که در یک اتاق و در فاصله کمتر از ۱۰ متر وجود دارند را به هم متصل کرد اما یک دستگاه بلوتوث در انتهای اتاق می تواند با دستگاه دیگری در اتاق مجاور ارتباط برقرار کند و به این ترتیب می توان شبکه ای را با آن به  وجود آورد که گسترشی بسیار بیشتر از ۱۰ متر داشته باشد .

پیش بینی  می شود در فناوری بلوتوث در نسل های بعدی دارای فضای تحت پوشش بسیار بزرگتر و همچنین سرعت بالاتری در انتقال داده داشته باشند به توری که بتوان صدا و تصویر را با کیفیت بالا از طریق بلوتوث برای دستگاه های چند رسانه ای و تلویزیون ها ارسال کرد .

 




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

از کامپیوترهای رو میزی و لب تابها گرفته تا انواع سرورها انواع مختلفی از کامپیوتر ها تا به امروز ساخته شده است اما کارکرد تمامی آنها بر اساس پردازش اطلاعت است . در واقع تکامل کامپیوتر به ما نشان می دهد که چگونه امکان دارد یک ماشین بزرگ و پیچیده در راه تکامل به ماشینی کوچک بر روی میز کار دفتر و یا خانه های ما تبدیل شود . تصویری که از کامپیوتر در ذهن مردم وجود دارد دستگاهی است بسیار بسیار هوشمند که با سرعت بسیار زیاد در پردازش اطلاعت قادر به هر کاری است . اما این تصویر یک ایده دور از ذهن در در شهر آرزوهای کامپیوتر نیست بلکه این دستگاه ها وجود دارند . ابر رایانه ها

ابر رایانه چیست ؟

Supercomputer

اصول کار ابر رایانه بر مبنای کار زیاد در حداقل زمان است . ابررایانه ها قادر به انجام کارهایی در چند ثانیه هستند که یک کامپیوتر معمولی برای انجام آن به چند هفته و یا شاید چند ماه زمان نیاز دارد . ابر رایانه ها از تعداد بسیار زیادی ریز پردازنده تشکیل شده است که توان بالایی از انرژی را برای پردازش اطلاعات در کمترین زمان ممکن مصرف می کنند .به همین دلیل نگهداری این ماشینهای قدرتمند بسیار مشکل و پر هزینه است . آنها باید در اطاقهایی بزرگ و دمای بسیار پایین نگهداری شوند .

از ابررایانه چه استفاده هایی می شود ؟

زیست شناسی

از ابر رایانه میتوان برای ارائه مدل کار سیستم عصبی یا مغز یک ارگانیسم استفاده کرد .

در سال ۲۰۰۶ موسسه اکول پلی تکنیک فدرال در لوزان فرانسه توانستند با استفاده از یک ابرکامپیوتر مدل بخشی از مغز موش را شبیه سازی کنند با اینکار دانشمندان توانستند بفهمند که مغز چگونه پیامهای عصبی را تولید و ارسال می کند . هرچند که کامپیوتر موفق به پردازش بخش بسیار کوچکی از مغز یک جاندار زنده شد ولی می توان آن را موفقیتی بزرگ دانست .

در سال ۲۰۰۹ با سرمایه گزاری شرکت IBM و دانشگاه استانفورد دانشمندان توانستند با استفاده از ابررایانه به شبیه سازی ۱% از مغز انسان بپردازند . و امیدوارند تا ۱۰ سال آینده بتوانند به طور کامل مغز انسان را شبیه سازی کنند . این موضوع در علم زیست شناسی همیت ویژه دارد . با این کار دانشمندان میتوانند درک کنند که مغز چگونه کار میکند ، چگونه پیام ها منطقل می شوند ، چگونه خاطرات ذخیره می شوند و … . مغز انسان مهم ترین بخش بدن است ولی دانش بشر تا شناخت کامل آن فاصله زیادی دارد که پر کردن این فاصله یکی از کارهای کلیدی ابر رایانه در علم زیست شناسی است .

فضا

یکی دیگر از علومی که ابر رایانه ها در پیشرفت آن نقش اساسی دارند علم نجوم است . مدل سازی مسیر حرکت و رفتار اجرام آسمانی . بررسی توفانهای خورشیدی و اثر آنها بر زمین و بررسی اینکه چگونه بعد از انفجار بزرگ چگونه زمین ، ستاره ها و اجرام دیگر در فضا شکل گرفته اند . و اینکه چند سال از عمر جهان می گزرد و چقدر تا پایان آن باقی مانده است یکی دیگر از سوالاتی است که دانشمندان سعی در حل آن به وسیله ابر رایانه دارند .

بلایای طبیعی

با پیشبینی فجایع و  بلایای طبیعی می توان تا حد زیادی از تعثیرات کشنده آن کاست و آسیب ها را به حداقل رساند . ابر رایانه ها می توانند تا حدودی مسیر طوفانها ، گردبادها ویا سونامی هارا پیش بینی کنند . همچنین آنها می توانند با تجزیه و تحلیل لرزه های زمین محل و مسیر زمین لزره ها را تا حدودی پیشبینی کنند تا بتوان از وقوع فجایع جلوگیری کرد .

 

پژوهش

  • از ابر رایانه ها در حل مسائل پیچیده فیزیک کوانتوم استفاده می شود .
  • در صنایع هوایی و نظامی ابر رایانه ها با با شبیه سازی الگوهای پرواز و مدل سازی پرواز و مسائل آیرودینامیک پرواز می توانند کمک شایانی در پیشرفت این تکنولوژی داشته باشند .
  • تحقیقات هسته ای نیاز به آزمایش دارند اما این آزمایشات می تواند برای زندگی انسانها بسیار خطرناک باشد . ابر رایانه ها به دانشمندان کمک می کنند تا با شبیه سازی واکنش ها و انفجارات هسته ای به پیشرفتهای بیشتر در فن آوری هسته ای برسند .
  • پروتئین ها یکی از اجزاء بسیار مهم زیستی هستند که دارای ساختار مولکولی سه بعدی و پیچیده ای می باشند . با تغییر اندکی در ساختار مولکولی ، پروتئین ها می توانند واکنش های متفاوتی را در بدن ایجاد کنند . یماری هایی مانند آلزایمر و فیبروز کیستیک با این پروتئین ها در ارتباط است بنابراین فهم ماهیت پروتئین ها معیوب و چگونگی پروتئینهای نرمال ، کلیدی است برای یادگیری این که چرا و چگونه چنین بیماری هایی رخ می دهند و را در مان آنها چیست . شببیه سازی و بررسی پروتئین ها کار بسیار پیچیده و پر محاسبه ای است که که کار دیگری است برای ابررایانه ها .
  • جریان خون ، مسیر و سرعت آن عواملی هستند که در کارکرد صحیح بدن نقش اساسی دارند . یکی از استفاده های پزشکی از ابر رایانه ها شبیه سازی این فرایند ها در بدن است . به عنوان مثال می توان با مقایسه عملکرد جریان خون در افراد مختلف به انواع اختلالات خونی و عملکرد آن پی برد .
  • همچنین  ابر رایانه ها به تحقیق و مطالعه در زمینه دینامیک سیالات و خاک و یا در  اکتشاف در اعماق هسته زمین کمک می کنند . آنها می توانند مدلهای پیچیده انیمشن از ساختار مولکولی ترکیبات شیمیایی و بیولوژیکی مختلف و کریستال ایجاد کنند.

ابررایانه ها ماشین های سودمندی هستند که در انجام آزمایشات و پژوهشات در زمینه های مختلف نقش حیاتی دارند و انسان را از شر بسیاری محدودیت ها نجات داده اند . ابر رایانه ها شاید کامپیوترهای رومیزی فردا باشند ؟!

 




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

 کامپيوتر خود را بهتر بشناسيم : سيستم عامل

کاربران اينترنت و ساير شبکه های کامپيوتری  به منظور استفاده از منابع موجود بر روی شبکه از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری متعددی استفاده می نمايند . آشنائی با عناصری که دارای جايگاهی اساسی در ايمن سازی يک شبکه کامپيوتری می باشند از زاويه امنيتی بسيار حائز اهميت است . اگر قرار است ما چيزی را ايمن نمائيم ، اولا" بايد بدانيم چه چيزی مشمول اين موضوع می شود و ثانيا"  شناخت مناسبی را نسبت به آنان پيدا نمائيم . نمی شود اقدام به ايمن سازی يک شبکه نمود بدون اين که نسبت به عناصر درگير در فرآيند ارتباطی شناخت مناسبی وجود داشته باشد.
اجازه دهيد اين سوال را مطرح نمائيم که در زمان اتصال به اينترنت ، کداميک از عناصر سخت افزاری و يا نرم افزاری دارای استعداد لازم به منظور آسيب رساندن به اطلاعات بوده و ممکن است امنيت شبکه و اطلاعات را به مخاطره بياندازد ؟ در صورت ارائه پاسخ مناسب به سوال فوق ، محدوده و نوع ايمن سازی و ايمن نگه داشتن سيستم های کامپيوتری ، مشخص خواهد شد . ما نمی توانيم قدم در جاده ای بگذاريم که خطرات و يا تهديدات امنيتـی متعددی در کمين ما می باشد ، بدون اين که نسبت به نقاط آسيب پذير و يا بهتر بگوئيم ضربه پذير آگاهی مناسبی  را داشته باشيم .
تعداد بسيار زيادی از کاربران اينترنت را افرادی تشکيل می دهند که فاقد مهارت های خاصی در زمينه فن آوری اطلاعات بوده و از امکانات حمايتی مناسبی نيز برخوردار نمی باشند . سيستم های اينگونه کاربران دارای استعداد لازم به منظور انواع تهاجمات بوده و بطور غير مستقيم شرايط مناسبی را برای مهاجمان به منظور نيل به اهداف مخرب ، فراهم می نمايند . به نظر می بايست طرحی نو در اندازيم و يک مرتبه و برای هميشه و بصورت کاملا" اصولی و علمی با عناصر درگير در ايمن سازی يک شبکه کامپيوتری آشنا شده و به بررسی دقيق نقاط حساس و آسيب پذير در اين رابطه بپردازيم .
به منظور ايمن سازی و ايمن نگه داشتن يک شبکه کامپيوتری می بايست هم در سطح و هم در عمق حرکت کرد .

  • حرکت در عمق ، ارتقاء سطح علمی و بروز نگه داشتن دانش کارشناسان امنيت اطلاعات و شبکه های کامپيوتری است تا آنان بتوانند با استفاده از آخرين فن آوری های موجود نسبت به برپاسازی و نگهداری يک شبکه ايمن اقدام نمايند . فراموش نکنيم که امنيت يک فرآيند است و نه يک محصول ، بنابراين ارتقاء سطح علمی کارشناسان امنيت اطلاعات، می بايست به صورت مستمر و بر اساس يک برنامه کاملا" مدون و مشخص دنبال شود.

  • حرکت در سطح ، افزايش دانش عمومی کاربران اينترنت در جهت استفاده ايمن از شبکه های کامپيوتری است . با آموزش مناسب اين نوع کاربران، می توان از آنان به منظور ايمن نگه داشتن يک شبکه کامپيوتری  استفاده نمود. امنيت در شبکه های کامپيوتری نظير يک تابلو نقاشی است که تصوير امنيت جزء با همياری تمامی عناصر در گير در يک سازمان  بر روی آن نقش نخواهد بست . هيچ سازمان و يا کارشناس امنيت اطلاعاتی نمی تواند بدون در نظر گرفتن جايگاه عوامل انسانی وظايف تعريف شده خود را در جهت ايمن نگه داشتن يک شبکه کامپيوتری بدرستی انجام دهد . اگر قرار است در اين رابطه دور خود نچرخيم و در مسيرهای بسته و تکراری گرفتار نشويم ، می بايست حرکاتی منسجم و کاملا" سازمان يافته را در اين راستا انجام دهيم .

عدم توجه به هر يک از موارد اشاره شده  ما را در برپاسازی و نگهداری ايمن شبکه های کامپيوتری با شکست مواجه نموده و شايد زمانی فرارسد که ما قادر به پرداخت تاوان چيزی که از دست داده ايم ، نباشيم ( اطلاعات و داده های ارزشمند ، عدم ارائه سرويس های online و ... ).
مخاطب اين مطلب  و ساير مطالبی که با اين مضمون تهيه و بر روی سايت منتشر خواهد شد ، کاربران عمومی اينترنت می باشد .با اين مقدمه طولانی و شايد خسته کننده و تکراری ! به بررسی اولين و مهمترين عنصر تاثيرگذار در امنيت شبکه های کامپيوتری يعنی سيستم عامل ، خواهيم پرداخت .

سيستم عامل چيست ؟

ُسيستم عامل مهمترين برنامه ای است که بر روی يک کامپيوتر اجراء می گردد و امکانات لازم به منظور اجرای هر نوع برنامه  ديگر  را فراهم می نمايد .

سيستم عامل مهمترين ترين برنامه ای است که بر روی کامپيوتر شما اجراء شده و خدمات متنوعی را در ابعاد متفاوت ارائه می نمايد . بد نيست به برخی از اين نوع خدمات اشاره ای مختصر داشته باشيم : 

  •  نوع نرم افزاری را که شما می توانيد بر روی سيستم خود نصب نمائيد، مشخص می نمايد .

  • هماهنگی لازم به منظور اجرای برنامه ها را انجام می دهد .

  • حصول اطمينان از اين موضوع که عناصر سخت افزاری نظير صفحه کليد ، چاپگر و هارد ديسک دارای عملکردی عاری از خطاء بوده و امکان ارتباط با آنان وجود دارد .

  • ايجاد شرايط و امکانات لازم به منظور اجرای صحيح برنامه های کامپيوتری نظير واژه پردازها ( نظير MsWord ) ، برنامه های سرويس گيرنده پست الکترونيکی ( نظير OutLook ) ، مرورگرهای وب ( نظير Internet Explorer ) . در صورتی که برنامه ها نيازمند استفاده از  منابع سيستم نظير چاپگر و يا هارد ديسک باشند ، با مديريت سيستم عامل اين امر ميسر می گردد.

  • ارائه پيام ها ی خطاء متناسب با مسائل ايجاد شده

سيستم عامل ، نوع و نحوه مشاهده اطلاعات و انجام عمليات مورد نظر را نيز مشخص می نمايد . برخی از سيستم های عامل از يک رابط کاربر گرافيکی معروف به GUI که از کلمات  Graphical User Interface   اقتباس شده است ، استفاده می نمايند . در اين نوع از سيستم های عامل ، اطلاعات با استفاده از تصاوير ( آيکون ،  دکمه ها ، جعبه های محاوره ای ، پنجره ها ،  ... ) و کلمات ارائه می گردد  ( ويندوز نمونه ای از اينگونه سيستم های عامل است ) . ساير سيستم های عامل ممکن است از يک رابط کاربر مبتنی بر متن به منظور تعامل با کاربر استفاده نمايند .

چگونه يک سيستم عامل را انتخاب نمائيم
زمانی که شما يک کامپيوتر را خريداری می نمائيد ، انتخاب خود را در خصوص نوع سيستم عامل نيز انجام داده ايد، چراکه سيستم عامل بر روی کامپيوتر خريداری شده نصب و در اختيار شما قرار داده می شود . شما می توانيد هر زمان که تشخيص داديد سيستم عامل نصب شده بر روی کامپيوتر خود را تغيير دهيد . در برخی از کشورها ، همزمان با ارائه کامپيوتر سيستم عامل آن نيز عرضه می شود ( مثلا" کامپيوترهای شرکت Dell و Gateway  به همراه ويندوز مايکروسافت عرضه می گردند ) . 
تاکنون سيستم های عامل متداولی در سطح دنيا طراحی و پياده سازی شده است . هر سيستم عامل دارای ويژگی ها ، مزايا و محدويت های مختص به خود می باشد . در اين رابطه می توان به متداولترين سيستم های عامل موجود اشاره نمود : 

  • ويندوز ( Windows ) : ويندوز که دارای نسخه های متعددی است متداولترين سيستم عامل استفاده شده توسط کاربران می باشد. اين سيستم عامل توسط شرکت مايکروسافت ارائه شده و دارای يک رابط کاربر گرافيکی است که استفاده از آن را برای اکثر کاربران راحت تر می نمايد ( نسبت به سيستم های عاملی که دارای رابط کاربر مبتنی بر متن می باشند ) . ويندوز دارای نسخه های جداگانه ای برای کاربران معمولی و  نسخه هائی مختص سرويس دهندگان می باشد .

  • Mac OS X : سيستم عامل فوق توسط شرکت اپل ارائه شده است و از آن بر روی کامپيوترهای مکينتاش استفاده می گردد . اين سيستم عامل از لحاظ شکل ظاهری و رابط کاربر گرافيکی دارای شباهت های زيادی با ويندوز می باشد ( با تغييراتی اندک ) .

  • لينوکس و ساير سيستم های عامل مبتنی بر يونيکس : از لينوکس و ساير سيستم های عاملی که از يونيکس مشتق شده اند عموما" در ايستگاههای شبکه ای خاص و  يا سرويس دهندگان شبکه نظير سرويس دهندگان وب و پست الکترونيکی ، استفاده می گردد . استفاده از اينگونه سيستم های عامل توسط کاربران معمولی عمدتا" مشکل بوده و به منظور استفاده از آنان به دانش و يا مهارت های خاصی نياز می باشد . همين موضوع يکی از دلايل اصلی در رابطه با عدم گسترش عمومی آنان محسوب می گردد . نسخه هائی از سيستم های عامل فوق در حال پياده سازی است تا کاربران معمولی نيز بتوانند بسادگی از آنان استفاده نمايند




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی

پرسش و پاسخهای متداول ADSL  

    ADSL راهكاري است كه با استفاده از آن مي‌توان با بهره‌گيري از امكانات مخابراتي موجود بدون نياز به شماره‌ گيري و بدون اشغال تلفن، دسترسي به اينترنت را با سرعتي بالا فراهم ساخت.

ADSL چه برتري‌هايی نسبت به اتصال Dial Up دارد؟ سرعت بالا، اتصال هميشگي بدون نياز به شماره گيري و اشغال شدن خط تلفن، سادگي تجهيزات مورد استفاده بدون نياز به سيم كشي اضافي و بدون نياز به پرداخت هزينه‌ي مكالمات تلفني.

اين سرويس به چه تجهيزاتي نياز دارد؟ ارايه اين خدمات به تجهيزات بسيار اندك و ساده‌اي نيازمند است، يك مودم DSL، يك splitter (جدا کننده) و يك Micro Filter

اين تجهيزات را چگونه بايد تهيه كرد؟ همواره با مراجعه به مراکز فروش قطعات رایانه ای می توان تجهیزات لازم را تهیه نمود.

مودمهای USB و Ethernet چه تفاوت‌هايي با يكديگر دارند؟ پورت USB به کامپيوتر مشترک وصل مي‌شود؛ در حالي که پورت Ethernet به يک توزيع کننده مثل سرور يا سوييچ به منظور توزيع پهناي باند در شبکه مشترک متصل مي‌گردد؛ به عنوان مثال مودم COMBO هر دو پورت را دارد

http://pcemruz.blogfa.com

 




تاریخ: چهار شنبه 29 خرداد 1392برچسب:,
ارسال توسط حامدآقاعلی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 105
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 106
بازدید ماه : 174
بازدید کل : 163594
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


Untitled Document
چت روم با حال