دوچرخه پرنده جهان که با نیروی انسان کار میکند+تصاویر
نخستین دوچرخه پرنده جهان که نیروی آن توسط انسان تامین میشود، به آسمان اوج گرفت.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این ابداع ترکیبی از بالها، پروانه، موتور و یک چتر است و میتواند به ارتفاع یک هزار و 219 متری و سرعت 25 مایل بر ساعت برسد.
فناوری جدید که Paravelo نام گرفته، دارای دو چرخ معمولی است که مجهز به یدککش و پروانهای با سوخت زیستی نیز میباشد.
این یدککش میتواند به دوچرخه الحاق شده و آن را به ماشین پرندهای متحول کند که با تانکی پر از سوخت، سه ساعت در هوا حرکت میکند.
دوچرخه جدید همچنین مجهز به یک رهگیریکننده جی پی اس است که حرکات آن را طراحی میکند.
اوجگیری با این دوچرخه به گواهینامه خلبانی نیازی ندارد و میتوان آن را در محیطهای کوچک مانند دفاتر کار تا زد.
دوچرخه پرنده با سوخت زیستی نیرودهی میشود، کاملا دوستدار محیط زیست است و همچنین ترافیک و جریمههای پارکینگ را کاهش میدهد.
موتوری که از طریق سوخت زیستی نیرودهی میشود، برای روشنکردن موتور الکترونیکی به کار میرود. این موتور سپس پروانههایی را که paravelo را از سطح زمین بلند میکنند، نیرورسانی میکند.
همچنین یک چادر در این دوچرخه تعبیه شده که کاربران میتوانند برای اردوزدن از آن استفاده کنند.
جان فوردون 37 ساله و یانیک رد 42 ساله طراحان انگلیسی هستند که این دوچرخه را با هزینه 10 هزار پوند ساختهاند.
آنها مدعیاند ابداعشان نحوه رفتن مردم به سر کار را دستخوش انقلاب خواهد کرد.
«اتحادیه حملونقل محیطی» حامی مالی این پروژه گزارش شده است.
این دوچرخه هنگامی که در آسمان است شخصیت Elliott را در ذهن تماشاگر زنده میکند که در سال 1982 در فیلم علمی-تخیلیExtra Terrestrial در آسمان دوچرخهسواری میکرد.
انتهای پیام





اولین شاهد قطعی از وجود جهانهای دیگر
دانشمندان دانشگاههای کارولینالی شمالی و کارنگی ملون موفق به شناسایی اولین گواه قطعی از وجود جهانهای دیگر شدند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، کیهانشناسان با بررسی نقشهای از جهان از دادههای فضاپیمای پلانک نتیجه گرفتهاند که این نقشه نشانگر ناهنجاریهایی است که تنها میتوانند توسط کشش گرانشی جهانهای دیگر ایجاد شده باشند.
این نقشه نشاندهنده تابشهای انفجار بزرگ در 13.8 میلیارد سال پیش موسوم به تابش زمینه کیهانی است که هنوز در جهان قابل مشاهده است.
دانشمندان پیشبینی کرده بودند که این تابش باید بطور مساوی توزیع شده باشد؛ اما این نقشه تمرکز بیشتری از آن را در نیمه جنوبی آسمان و یک نقطه سرد را نشان داد که با درک کنونی از فیزیک قابل توضیح نیست.
لائورا مرسینی هیوتون، فیزیکدان نظری دانشگاه کارولینای شمالی و ریچارد هولمان، استاد دانشگاه کارنگی ملون در سال 2005 پیشبینی کردند که ناهنجاریها در تابش وجود داشته و در اثر کشش از سوی جهانهای دیگر ایجاد شدهاند.
اکنون که مرسینی هیوتون دادههای پلانک را برسی کرده، بر این باور است که فرضیه وی درست بوده است.
یافتههای وی نشان میدهد که تعداد نامحدودی از جهانهای دیگر در خارج از جهان ما وجود دارد.
اگرچه برخی دانشمندان در مورد فرضیه جهانهای دیگر تردید دارند، این یافتهها میتواند گامی رو به جلو در جهت تغییر دیدگاه فیزیک باشد.
دانشمندانی که در راه علم جان باختند + تصاویر
دستاوردها و پیشرفت های علمی امروز بشر مدیون تلاش های دانشمندان و محققانی است که برای رمزگشایی از اسرار علم و کمک به بشریت، حتی جان خود را از دست داده اند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ماری کوری، دیوید جانستون، الیزابت فلایشمان و جمعی از فضانوردان از جمله برجسته ترین پیشتازان علم در حوزه های مختلف محسوب می شوند که جان خود را در جریان تحقیقات علمی از دست دادند.
کارل ویلهلم شیله و شیمی
«کارل ویلهلم شیله»، شیمیدانی است که موفق به کشف عناصر متعددی شد که کشف اکسیژن مهمترین دستاورد وی محسوب می شود؛ حتی برخی از اکتشافات این دانشمند به اشتباه به نام محققانی که پس از وی این تحقیقات را ادامه دادند، ثبت شده است.
این شیمیدان برجسته نخستین محققی محسوب می شود که اقدام به جداسازی ترکیبات و عناصر مختلف بدون اطلاع از خطرات بالقوه مواد شیمیایی آنها کرد؛ «شیله» در نتیجه قرار گرفتن در معرض تجمع جیوه، آرسنیک و دیگر مواد شیمیایی در آزمایشگاه، جان خود را از دست داد.

الیزابت فلایشمان و اشعه ایکس
عکس معروف اشعه ایکس از یک دست با حلقه ای در انگشت که در اوایل قرن بیستم تهیه شد، به «الیزابت فلایشمان اشایم» تعلق دارد.
این دانشمند که هرگز موفق به اتمام تحصیلات دبیرستان نشد، استعداد علمی خود را در رادیوگرافی نشان داد. پس از کشف اشعه ایکس در سال 1895 میلادی و توجه گسترده رسانه ها به این حوزه علم، «فلایشمان» در مدت یک سال به متخصص این رشته مبدل شد و نخستین آزمایشگاه رادیولوژی کالیفرنیا را افتتاح کرد.
آزمایشات مختلف و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض اشعه ایکس در طول چند سال، عوارض جبران ناپذیری برای این محقق به همراه داشت و در نهایت «فلایشمان» در سن 46 سالگی در سال 1905 میلادی درگذشت.

ماری کوری و رادیواکتیو
«ماری کوری» همسر «پیر کوری» یکی از برجسته ترین دانشمندان زن جهان محسوب می شود که به دلیل دستاوردهای علمی برجسته اش موفق به دریافت دو جایزه نوبل فیزیک و شیمی در سال های 1903 و 1911 میلادی شد.
«کوری» را می توان معروف ترین دانشمندی نامید که در راه علم جان خود را از دست داد؛ وی به دلیل کار با رادیوم (عنصری سرطان زا) و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض پرتوهای رادیواکتیو در اثر ابتلا به آنمی آپلاستیک جان خود را از دست داد.

خدمه مأموریت آپولو 1
نخستین مأموریت سرنشین دار ناسا در برنامه آپولو در ژانویه 1967 میلادی با شروع غمباری همراه بود و سه فضانورد مأموریت Apollo Saturn-204 به نامهای «ویرژیل گاس گریسوم»، «ادوارد وایت» و «راجر چافی» کمتر از یک ماه قبل از برنامه پرتاب به فضا دچار سانحه شدند.
کابین فضاپیما در زمان تمرین بر روی سکوی پرتاب دچار آتش سوزی شد و سه فضانورد درون آن جان خود را از دست دادند.
علت اصلی این سانحه به طور دقیق مشخص نشد، اما برنامه سفر سرنشین دار آپولو 20 ماه به تأخیر افتاد و ناسا مجبور به اعمال تغییرات اساسی در فضاپیما شد.

خدمه شاتل فضایی چلنجر
آخرین مأموریت شاتل فضایی چلنجر در ژانویه 1986 میلادی نیز مانند نخستین مأموریت آپولو با مرگ خدمه این برنامه همراه شد.
برای اولین بار در تاریخ ناسا یک معلم مدرسه به نام «کریستا مک اولیف» بدون هیچ آموزش قبلی پرواز با شش فضانورد مأموریت STS-51-L شامل «فرانسیس اسکوب»، «مایکل اسمیت»، «الیسون اونیزوکا»، «جودیت رسنیک»، «رونالد مک نیر» و «گرگوری جارویس» همراه شد.
اما شاتل فضایی تنها یک دقیقه و 13 ثانیه پس از پرتاب به دلیل نقص در بوستر سمت راست موشک در آسمان منفجر شد و فضانوردان جان خود را از دست دادند.

خدمه شاتل فضایی کلمبیا
درحالی که ناسا پس از سانحه شاتل فضایی چلنجر، 17 سال مأموریت فضایی ایمن و بدون خطر را پشت سر گذاشته بود، هفت فضانورد بار دیگر در مأموریت شاتل فضایی کلمبیا جان خود را از دست دادند.
خدمه مأموریت STS-107 شامل «ریک هازبند»، «نویلی مک کول»، «مایکل اندرسون»، «کالپانا چاولا»، «دیوید بروان»، «لاورل کلارک» و «ایان رومان» در فوریه 2003 میلادی و پس از اتمام موفقیت آمیز مأموریت دو هفته ای در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) راهی زمین شدند.
تحقیقات نشان داد، هنگام پرواز شاتل به سمت فضا یک تکه از فوم خارجی مخزن سوخت کنده شده و با سپر حرارتی محافظ شاتل برخورد کرده بود؛ هنگام بازگشت و عبور از جو زمین این مساله باعث افزایش بیش از حد حرارت و در نتیجه انفجار شاتل فضایی شد.

دیوید جانستون و فوران آتشفشانی
هنگام فوران کوه آتشفشان سنت هلن در سال 1980 میلادی، «دیوید جانستون» از متخصصان آتشفشان شناسی در سازمان زمین شناسی آمریکا (USGS) نخستین پیام هشدار را برای پیشگیری از بروز یک فاجعه ارسال کرد.
این محقق درون خودروی خود در زیر فوران های آتشفشانی گرفتار شد و جان خود را از دست داد.

تیم ساماراس و گردباد
«تیم ساماراس» به همراه پسرش «پل» و یکی از همکاران به نام «کارل یانگ» در مسیر رهگیری مجموعه ای از گردبادها به منظور ارتقاء سیستم های هشدار دهنده گردباد جان خود را از دست دادند.

استیو ایروین و دنیای حیوانات
شکارچی تمساح لقبی است که برای «استیو ایروین» انتخاب شده است؛ این مربی و متخصص حیوان شناسی در سال 2006 میلادی در کوئینزلند استرالیا در اثر حمله نوعی ماهی پهن برق دار جان خود را از دست داد.

دیان فوسی و گوریل ها
شغل خطرناک این محقق مطالعه زندگی گوریل ها در زیستگاه بومی آنها در جنگل های رواندا بود.
«فوسی» در سال 1985 میلادی در اقامتگاه خود در کوه های ویرونگا در رواندا به قتل رسید و بررسی ها نشان می دهد که احتمالا وی توسط شکارچیان گوریل کشته شده است.

انتهای پیام
اگه دنبال يه قالب جنگي هكري واسه وبلاگت مي گردي اين قالب از دست نده !!!!
اين قالب براي رز بلاگ !!1
براي دانلود كليك كنيد
هکر کلاه سفید و هکر کلاه سیاه
هكر ها چند نوع هستند ، ممكن است كلاه سفید یا كلاه سیاه باشند . در این مقاله با تعریف انواع هكرها آشنا می شویم و اینكه آنها چه هدفی را دنبال می كنند .1- گروه نفوذگران کلاه سفید: (white hat hackers) : هر کسی که با دانش خود بتواند از سد موانع امنیتی یک شبک بگذرد و به داخل شبکه راه پیدا کند اما اقدام خرابکارانه ای انجام ندهد را یک هکر کلاه سفید می خوانند. خب حتما می گویید عجب ترجمه سختی ما که هیچ نفهمیدیم. عجله نکنید. اینم مثال راحتش. تصور کنید دانشجویی که در یک دانشگاه درس می خونه و می دونه تمامی لیست حضور و غیاب و نمرات دانشجوها در کامپیوتری در اتاق شبکه دانشگاه قرار داره. حالا این دانشجوی کنجکاو ما برای اینکه سر و گوشی آب داده باشه مدتها روی شبکه دانشگاه کار می کنه و از راه های مختلف( که خارج از بحث و حوصله این مقاله است و اگر بخوام راستش رو بگم میشه 100 ها کتاب راجعش نوشت) وارد اون شبکه میشه. یعنی به طور معمول هیچ دانشجویی حق نداره بتونه نمراتش رو ببینه ولی این پسر ناقلای ما یه جورایی وارد شبکه میشه و نمراتش رو می بینه و همچنین حضور و غیابش رو. خب این پسر ناقلا یک هکره. چون این پسر ناقلا فقط نمرات رو می بینه و دست کاری نمی کنه(لابد وجدانش اجازه نمی ده) یک هکر کلاه سفید میشه.
به عنوان مثالی دیگر هکرهای کلاه سفید متخصصین شبکه ای هستند که سوراخهای امنیتی شبکه را پیدا می کنند و به مسوولان گزارش می دهند. مثلا این دانشجوی ناقلا می تونه بره به مسوول شبکه بگه که چطوری وارد سیستمش شده( چون حتما یه ضعفی داشته دیگه) بعدش اونا هم بهش قاقالیلی میدن!
2-گروه نفوذگران کلاه سیاه (Black hat hackers) : به این گروه کراکر –Cracker- می گویند. این افراد آدمهایی هستند که با دانشی که دارند وارد کامپیوتر قربانی خود شده و به دستکاری اطلاعات و یا جاسوسی کردن و یا پخش کردن ویروس و غیرو می پردازند. مثلا همون دانشجوی ناقلای مثال بالا اگر بره داخل شبکه و نمراتش رو عوض کنه و به خودش همش بیست بده و یا روی تمام سیستمهای دانشگاه ویروس بندازه دیگه میشه یک کراکر. پس آقایون و خانومها دانش یک شخص می تونه در جهت مثبت به کار بره یا منفی. لب کلام اینکه اگر اون شخص آدم خوبی بود و تو شبکه دست کاری نکرد بهش میگن کلاه سفید اگر شرور بود و عشق خرابکاری بهش می گن کلاه سیاه. مثل یه آدمی تصور کنید که کشتی گیره. اگر هوای ضعیف ضعفا رو داشته باشه بهش میگن پهلوون اما اگر قلدر بازی واسه همه در بیاره مردم بهش می گن لات و چماق کش!
3-گروه نفوذگران کلاه خاکستری (gray hat hackers) : خب شاید سخت ترین کار توصیف حوزه این گروه از نفوذگرهاست. به این نفوذگرها بعضا whacker هم می گویند( البته زیاد مصطلح نیست فقط برای اطلاع بدانید). این گروه از نفوذگرها بنا به تعریفی حد وسط دو تعریف گذشته هستن. یعنی گاهی شیطنت می کنن و توی سیستم خرابکاری می کنن و گاهی خرابکاری نمی کنن! یعنی اینکه هم کلاه سفیدن هم کلاه سیاه واسه همین رنگشون رو قاطی کردن شده خاکستری! بنا به تعریف دیگه کلاه خاکستری ها شیطونی هاشون هم عامه پسنده یعنی اگر بخوان خرابکاری کنن در جهت اطلاع عموم انجام میدن و به قول معروف فی سبیل الله و برای مردم. مثلا اون دانشجوئه مثال بالا اگه بیاد یه نسخه از لیست حضور و غیاب رو به ایمیل تمام دانشجویان دیگه بزنه و بگه برید حالا حالش رو ببرید و ببینید هرکی چقدر غیبت داره و نمره تحقیقش چند شده.
4- گروه نفوذگران کلاه صورتی ( pink hat hackers): خب این دسته بندی به ندرت دیده شده و اکثر مواقع کلاه صورتی ها رو جزیی از کلاه سیاه ها می دونند. به زبان شیرین فارسی اینها همون جوجه هکرها هستند! این افراد آدمهای کم سوادی هستند که فقط با چند نرم افزار به خرابکاری و آزار و اذیت بقیه اقدام می کنن. مثلا شماها رو توی مسنحر یاهو بوت می کنن و یا توی چت رومها خرابکاری می کنن و یا با نرم افزارهای آماده ایی مثل ساب سون و غیرو اقدام به هک کردن بقیه می کنن و از این قبیل. بنابراین به کلاه صورتی ها می گیم جوجه هکر!